Για πρώτη φορά μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες ο Σωτήρης Νίνης πήρε μέρος στο «οικογενειακό» διπλό στην Παιανία, δείχνοντας ότι πλησιάζει ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα. Ο διεθνής άσος αφού έβγαλε το ατομικό, που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, έπαιξε και στο δίτερμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα, προκειμένου να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Βεβαίως, χρειάζεται αρκετό χρόνο ακόμη για να επανέλθει σε κανονικούς, κάτι που φαίνεται και από την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να επανέλθει ακόμα στην αγωνιστική δράση, παρόλο που ο τραυματισμός του προηγήθηκε κατά ενάμισι μήνα εκείνον του Νίνη.

Κατά τ' άλλα, στην προπόνηση της Δευτέρας οι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 45 λεπτά στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν αρχικά το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

 Πηγή: naftemporiki.gr