Τη δική του υπόσχεση στον ΠΑΣ Γιάννινα για παραμονή, έδωσε ο Κρίστιαν Νέμεθ.
Ο Ούγγγρος στράικερ αποκτήθηκε από τον "Άγιαξ της Ηπείρου" με τη μορφή δανεισμού, και θα μείνει στα Γιάννινα έως το φινάλε της σεζόν.

Με δηλώσεις του, ο πρώην άσος της ΜΤΚ Βουδαπέστης εξέφρασε την επιθυμία του να σκοράρει πολλά τέρματα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του συλλόγου:

"Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να σκοράρω πολλά γκολ, να πάρω πολύ χρόνο συμμετοχής και να πετύχουμε το στόχο. Είναι ευχάριστο που γύρισα στην Ελλάδα και τη Σούπερ Λίγκα.

Ελπίζω να περάσω καλά σ' αυτούς τους μήνες στα Γιάννενα. Θέλω να βοηθήσω στους μήνες που θα είμαι εδώ και γι' αυτό επέστρεψα. Η υπόσχεση που δίνω είναι ότι η ομάδα θα παραμείνει σίγουρα στην Σούπερ Λίγκα.

Προσπαθούσα να βρω ομάδα το τελευταίο εξάμηνο και έπαιξα στην πατρίδα μου με την ΜΤΚ Βουδαπέστης ορισμένα παιχνίδια. Έπαιξα και με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας. Τώρα χρειάζομαι ορισμένα παιχνίδια για να πετύχω γκολ για την ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο".

Από την πλευρά του, τo μέλος της διοίκησης, Γιώργος Σουκουβέλος, δήλωσε πως θα γίνουν ακόμα δύο μεταγραφές, για να ικανοποιηθεί το αίτημα του κόσμου: "Εκ μέρους της διοίκησης θα ήθελα να πω ότι η απαίτηση των φιλάθλων ήταν να γίνουν μεταγραφές. Πράξαμε το καθήκον μας. Ακόμα δεν κλείσαμε.

Ο πρόεδρος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων βρίσκεται στην Αθήνα. Υποδεχτήκαμε εμείς τον κ. Νέμεθ και όπως είπε θέλει να προσφέρει γκολ και θέαμα στην ομάδα, κάτι στο οποίο υστερούσαμε τώρα τελευταία.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν το καθήκον τους και θα ακολουθήσουν 1-2 μεταγραφές ακόμα. Εκείνο που θα θέλαμε είναι να γίνουμε όλοι μαζί ένα σώμα, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα ξανά στη Σούπερ Λιγκ"...

Πηγή: woop.gr