Το πάθος που έδειξε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ήταν το κλειδί της νίκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά τη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Παρομοίωσε μάλιστα με αγρίμια τους συμπαίκτες του.
Αναλυτικά ο Ιταλός αμυντικός δήλωσε:

Αν η χθεσινή νίκη ήταν από τις σημαντικότερες της σεζόν: 
«Πιστεύω πως όχι. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη ήταν κόντρα στην Τότεναμ. Όλη η πορεία μας στο Europa League ήταν ιδιαίτερα. Η χθεσινή ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς αλλά νομίζω ότι τα παιχνίδια του Europa League και η νίκη με την Τότεναμ ήταν κάτι ξεχωριστό».

Αν η νίκη δίνει όραμα για τον τελικό του κυπέλλου:
 «Σίγουρα, γιατί αν χάναμε χθες θα μέναμε εκτός κυπέλλου. Είναι λοιπόν μία σημαντική νίκη και γιατί περάσαμε στην επόμενη φάση, λόγω του περσινού μας αποκλεισμού από την ίδια ομάδα από τον τελικό. Αυτό υπήρχε και στο δικό μας μυαλό και στο μυαλό των φιλάθλων μας».

Για την άποψη ότι είναι εύκολο να πάει ο ΠΑΟΚ στον τελικό:
 «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετική ιστορία. Αν ο ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του όπως χθες έχει πολλές πιθανότητες να είναι στον τελικό».
Για τον νέο ΠΑΟΚ μετά τις αλλαγές στο ρόστερ: «Νομίζω ότι η ομάδα είναι ίδια με πριν. Σίγουρα έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες αλλά δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Η ζωή συνεχίζεται».

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει ο ΠΑΟΚ στους τρεις στόχους: 
«Πιστεύω ότι όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για το πού θα φτάσουμε αλλά γνωρίζω τους φίλους μου καλά και ξέρω ότι θέλουμε να προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα δίνει το 100% του εαυτού της και θα τα δίνουμε όλα για τους εαυτούς μας και τους φιλάθλους μας».

Για το αν η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης: «Όταν μιλάω για άμυνα ξεκινάω από τον Αθανασιάδη, γιατί από εκεί ξεκινάει για μένα η άμυνα. Σε 95 λεπτά η ΑΕΚ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Επομένως παίξαμε καλή άμυνα. Χθες ήμασταν πολύ παθιασμένοι, πέφταμε σαν αγρίμια στην μπάλα και αυτή ήταν η φιλοσοφία μας».


Πηγή: woop.gr