Ο Γκιέδο φαν ντερ Γκέρντε θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροότπου ο teammate του Πέδρο ντε λα Ρόσα στην Hispania Racing. Οι καιροί είναι σκληροί και ναι λιπόν το χρήμα φέρνει την ευτυχία. Τουλάχιστον αυτό μας διδάσκει η εμπλοκή τού Ολλανδού Γκιέδο φαν ντερ Γκέρντε με την ισπανική Hispania Racing.

Ο 26χρονος Ολλανδός πιλότος θα έχει το δεύτερο μονοθέσιο της ομάδας, ενώ ο Πέδρο ντε λα Ρόσα θα είναι το «Νο 1» και η πείρα του ίσως βοηθήσει στην εξέλιξη του νέου μονοθεσίου της Hispania.

Και αν το όνομα του Γκιέδο φαν ντερ Γκέρντε σας είναι άγνωστο (λογικό) και θα αναρωτιέστε από που και ως που μπαίνει στο grid με τους κορυφαίους πιλότους, η απάντηση έρχεται να σας λύσει κάθε απορία.

Απλά, ο Ολλανδός κουβαλάει ένα ποσό των 6.000.000 ευρώ για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να τρέξει στο πρωτάθλημα.

Ο Γκιέδο φαν ντερ Γκέρντε έγραψε στο Twitter: «Περιμένω ακόμη τα νέα. Προπονούμαι σκληρά για να είμαι απόλυτα έτοιμος. Αισιοδιοξώ πως θα έχω καλά νέα σύντομα. Συνεχίστε να (με ακολουθείτε)».

Πηγή: woop.gr