Δύο νέες και πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις προστίθενται στη γκάμα του Swift. Πρόκειται για το Swift Sport 1,6 136PS και για το Swift diesel 1,3. Επιπλέον, ακόμα πιο ελκυστικό γίνεται το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Simply για την απόκτηση του μικρού Suzuki. Συνδυάζοντας νεανικό και δυναμικό design, οικονομικά μοτέρ και νέες μειωμένες τιμές, το καινούριο Swift γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Επιπλέον, το μικρό Suzuki διατίθεται πλέον και με έναν 4κύλινδρο 16 βάλβιδο κινητήρα πετρελαίου 1,3 λίτρων με ροπή 190 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. και προδιαγραφές ρύπων Euro5. Αυτό το μοτέρ εκπέμπει CO2 μόλις 109 γρ./χλμ. με μέση κατανάλωση καυσίμου 4,2 λτ./100 χλμ. Με αξιόλογα επίπεδα εξοπλισμού, οι τιμές του Swift diesel ξεκινούν από τα 13.790 ευρώ.

Eν τω μεταξύ, διαθέσιμη από το Μάρτιο θα είναι και η καινούρια Sport έκδοση του νέου Swift. Εφοδιάζεται με μοτέρ 1,6 λίτρων ισχύος 136 ίππων, με μέση κατανάλωση 4,6 λτ./100 χλμ. και CO2 147 γρ./χλμ. Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται στοιχεία που του χαρίζουν σπορτίφ προσανατολισμό, όπως η νέα ανάρτηση, τα σπορ καθίσματα αλλά και επιπλέον μικρές στιλιστικές λεπτομέρειες. Επίσης, το Swift Sport διαθέτει και πολύ πλούσιο εξοπλισμό ασφαλείας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στάνταρντ ESP και 7 αερόσακους. Η τιμή του μοντέλου είναι 16.490 ευρώ.

Eπίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως συνολικά το Swift διατίθεται με μειωμένη τιμή κατά 410 ευρώ στην έκδοση GL και με 510 ευρώ στην έκδοση GLX , ενώ το προνομιακό πρόγραμμα easy bonus διατηρείται ως έχει. Ταυτόχρονα, για το νέο Swift το πρόγραμμα χρηματοδότησης Simply προσφέρεται πλέον με μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής (από 37 σε 48 μήνες), με προκαταβολή 25% και ετήσιο επιτόκιο 7%. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως με όφελος απόσυρσης και easy bonus και με βάση το πρόγραμμα Simply, το αρχικό 3θυρο Swift 1,2 GL μπορεί να αποκτηθεί με 9.990 ευρώ.


Πηγή: autotriti.gr
TAGS