Η χρονιά στη McLaren ξεκίνησε με την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου, στο τεχνολογικό κέντρο της ομάδας στο Γουόκινγκ. Η MP4-27 έχει φέρει άνεμο αισιοδοξίας στη βρετανική ομάδα, για τη νέα χρονιά. Στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από το να «χτυπήσουν» την Red Bull που και φέτος στοχεύει στην κατάκτηση των πάντων.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος», είπε ο δεύτερος του περσινού πρωταθλήματος, Τζένσον Μπάντον στο πλαίσιο της παρουσίασης για να συμπληρώσει:

«Αυτή είναι η στιγμή που βλέπουμε πόσο σκληρά έχουμε όλοι μας δουλέψει. Είναι μια πολύ συναρπαστική μέρα.

Αυτά τα παιδιά έχουν ξεκινήσει να βελτιώνουν το μονοθέσιο από όταν τελείωσε το πρωτάθλημα του 2011, όσο μπορούσαν στον προσομοιωτή και ανυπομονώ να το δοκιμάσω στην Χερέθ.

Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας είναι ανήσυχος πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές, γι' αυτό και δεν μπορώ να περιμένω να πηδήξω μέσα στο μονοθέσιο».

Από την πλευρά του ο Λιούις Χάμιλτον συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι είναι φανταστικό. Είναι απίστευτο που είμαστε εδώ ύστερα από έναν υπέροχο χειμώνα. Βλέποντας τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει μέσα στο κτίριο, μπορώ να πω ότι αυτό το μονοθέσιο εμπνέει. Είναι το πιο εκλεπτυσμένο μονοθέσιο που είχαμε, οπότε ανυπομονούμε να μπούμε μέσα σε αυτό».Πηγή: woop.gr
TAGS