Στην Ferrari περιμένουν... σαν τα χιόνια το νέο μονοθέσιο που θα βάλει την ομάδα ξανά στον δρόμο της δόξας, αλλά θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή παραπάνω για να περιμένουν να δουν το νέο δημιούργημα της Scuderia. Ο ισχυρός χιονιάς που έχει πλήξει την Ιταλία έχει δημιουργήσει πρόβλημα και στη βάση της ιταλικής ομάδας, στο Μαρανέλο. Έτσι, οι διοικούντες της Ferrari αποφάσισαν να ακυρώσουν την τελετή παρουσίασης του νέου μονοθεσίου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ferrari αναφέρει:

«Δεν υπήρχε ελάττωση του χιονιού τη νύχτα, συνέχισε να πέφτει στο Μαρανέλο και στη γύρω περιοχή και η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει από το πρωί. Η πρόγνωση του καιρού εξακολουθεί να είναι ακόμα κακή, καθώς αναμένεται να περισσότερο χιόνι και πτώση της θερμοκρασίας.

Ως εκ τούτου, πάρθηκε η απόφαση να ακυρωθεί η τελετή παρουσίασης του νέου μονοθέσιου, που θα γινόταν αύριο (3/2) στις 10:30 το πρωί. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της κατάστασης του καιρού και των δυσκολιών που θα αντιμετώπιζαν οι 300 άνθρωποι που θα ήταν εκπρόσωποι των Μέσων και συνεργάτες, ερχόμενοι στο Μαρανέλο».

Πηγή: Woop.gr
TAGS