Ο Στέφαν Μπραντλ ολοκλήρωσε τις πρώτες επίσημες δοκιμές της χρονιάς στην μεγάλη κατηγορία με την νέα του ομάδα, την LCR Honda. Ο Γερμανός αναβάτης οδήγησε την RC213V των 1,000cc και κατά την τριήμερη διάρκεια των δοκιμών σημείωσε ταχύτερο χρόνο 2:01.894, ο οποίος τον έφερε στην 11η θέση της κατάταξης. 
 
Την τελευταία ημέρα του τεστ ο Μπραντλ έκανε 38 γύρους στην πίστα και επικεντρώθηκε στο να συλλέξει στοιχεία από την μοτοσυκλέτα. 
 
Ο 22χρονος οδηγός δήλωσε σχετικά: «Έπειτα από τρεις ημέρες δουλειάς αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη μου επαφή με την μοτοσυκλέτα. Κάθε ημέρα κάναμε μικρές αλλαγές σε αυτή για να ταιριάζει στο στυλ οδήγησής μου και τώρα αισθάνομαι πολύ άνετα (πάνω της). Συλλέξαμε σημαντικά στοιχεία για το επόμενο τεστ και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά ακόμα να μάθουμε.


Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά είμαι ικανοποιημένος από αυτή την πρώτη μου εμπειρία. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Luccio (Cecchinello) και τους τεχνικούς του HRC για την υποστήριξή τους όλες αυτές τις ημέρες».

Πηγή: woop.gr