Οι δύο πιλότοι της Sauber μίλησαν για τις βελτιώσεις, που έχουν γίνει στα μονοθέσιά τους και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως αυτές θα τους βοηθήσουν να έχουν φέτος καλύτερα αποτελέσματα. «Πέρυσι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι κανονισμοί για την εξάτμιση και δυσκολευτήκαμε να παίρνουμε βαθμούς στο μέσον της χρονιάς. Φέτος έχουμε σίγουρα καλύτερη τύχη επειδή οι φυσητοί διαχύτες από την εξάτμιση έφυγαν, οπότε δεν χρειάζεται να δοκιμάζουμε άλλες λύσεις για να βρούμε κάθετη δύναμη», τόνισε ο ιάπωνας οδηγός στην παρουσίαση της νέας C31 στην Χερέθ και πρόσθεσε.
 
«Επίσης, πέρυσι σταματήσαμε την εξέλιξη πριν από τα μισά της σεζόν, και τώρα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερο βάρος σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει να κρίνουμε τι εξελίσσουμε και πάνω σε ποια εξαρτήματα πρέπει να επικεντρωθούμε.

Οι αλλαγές που έκανε η Pirelli στα λάστιχά της είναι μια καλή κατεύθυνση για μας. Ο ρυθμός μας στον αγώνα είναι συνήθως καλός και αν βρούμε το κάτι παραπάνω στις κατατακτήριες δοκιμές, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι».
 
Ο άλλος οδηγός της Sauber, Σέρχιο Πέρες, τόνισε από την πλευρά του: «Νομίζω ότι η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τον χειμώνα και είμαι αισιόδοξος ότι έχουμε ένα καλό μονοθέσιο και ένα καλό πακέτο. Ο στόχος μας είναι σίγουρα να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρυσι.


Πέρυσι το οδηγικό μου στιλ και το μονοθέσιο με βοήθησαν να κάνω τα λάστιχα να αντέχουν περισσότερο. Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει το στιλ μου με το φετινό μονοθέσιο, είναι κάτι που θα δούμε. Μένει να διαπιστώσουμε στη διάρκεια της σεζόν πώς δουλεύουν τα λάστιχα και τι μπορεί να κάνει ο οδηγός για να τα εξοικονομεί χωρίς να χάνει χρόνο».

Πηγή: woop.gr
TAGS