Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μπορεί να έχει πάρα πολλά ρεκόρ στην πίστα, να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα του MotoGP, να είναι ένας εκ των κορυφαίων αναβατών παγκοσμίως, όμως... δεν έχει δίπλωμα που να του επιτρέπει να οδηγεί μοτοσυκλέτα στο δρόμο!

Ο Χόρχε Λορένθο ξάφνιασε τους πάντες, όταν τους είπε πως μόλις τώρα πέρασε τη θεωρία για το δίπλωμα, ενώ τόνισε πως έχει δίπλωμα αυτοκινήτου από την ηλικία των 18. Το δίπλωμα της μηχανής δεν του χρειαζόταν:

"Πήρα το δίπλωμα αυτοκινήτου στα 18 μου, και μέχρι τώρα δεν ένιωσα την ανάγκη να βγάλω δίπλωμα μηχανής, γιατί δεν είναι απαραίτητο προκειμένου να μπορείς να αγωνίζεσαι.

Αλλά τώρα το χρειάζομαι για να οδηγώ μοτοσυκλέτα στον δρόμο και μέσα στην πόλη. Ο δάσκαλός μου Χάβι, είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που μου είπε να πηγαίνω πιο σιγά πάνω στη μηχανή, και να προσέχω πολύ αν θέλω να περάσω το τεστ. Αν πας γρήγορα δεν περνάς.

Πρέπει να καλμάρω. Ποτέ δεν έχω προσπαθήσει να πάω σιγά με μηχανή, πάντα πήγαινα όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά μια φορά αλλάζεις σκεπτικό και ξεχωρίζεις ότι άλλο είναι να πηγαίνεις γρήγορα σε πίστα, και άλλο να οδηγάς σωστά στον δρόμο. Είναι εύκολο".

Πηγή: woop.gr