Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει ότι είναι πολύ πρόωρο να γίνεται συζήτηση για τις πιθανότητες του νέου μονοθέσιου της Red Bull να κατακτήσει για τρίτη σερί χρονιά τον τίτλο της F1, έπειτα από τις πρώτες δοκιμές με την RB8. «Είναι πολύ νωρίς για αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και να επικεντρωθούμε στο δικό μας μονοθέσιο. Δεν υπάρχει χρόνος για να παρακολουθήσεις τι κάνουν οι άλλοι», είπε ο Φέτελ και πρόσθεσε.

«Τώρα περιμένουμε τη νέα Mercedes και μετά θα ξέρουμε περισσότερα. Αλλά σε αυτή τη φάση είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα θα είναι πολύ κλειστά και πάλι, αν όχι πιο κλειστά από πέρυσι».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από την RB8, λέγοντας: «Είναι πάνω-κάτω αυτό που περιμέναμε. Υπάρχει αρκετά μεγάλη απώλεια πρόσφυσης λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς, αλλά το συνηθίζεις αρκετά γρήγορα.

Νομίζω ότι μέχρι στιγμής μπορούμε να είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και πρέπει να καταλάβουμε πώς δουλεύει το μονοθέσιο, να δούμε ποιες είναι οι αδυναμίες και πού μπορούμε να βελτιωθούμε».

Πηγή: woop.gr