Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο Sepang, βρήκαν τον Μπεν Σπις, να πραγματοποιεί εξαιρετικούς χρόνους, ωστόσο ο Κέισι Στόνερ ήρθε και πάλι σαν «σίφουνας» για να τον αφήσει αρκετά πίσω. Ο ίδιος ο Σπις δήλωσε πως ο Στόνερ δεν είναι ανίκητος, ενώ αποκάλυψε πως το 2012 έχει σαν στόχο να τον κερδίσει και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου:

«Είμαι σίγουρος ότι ο Κέισι θα είναι γρήγορος με οτιδήποτε έχει τροχούς. Αλλά νομίζω ότι όλοι μπορούν να νικηθούν… ο Βαλεντίνο κέρδισε τόσους αγώνες και κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να νικηθεί, αλλά μπορεί να συμβεί.

Ελπίζω να το πετύχουμε, να κερδίσουμε τον Κέισι και το πρωτάθλημα για τις ΗΠΑ. Αυτός είναι ο υπέρτατος στόχος. Αλλά ο Κέισι είναι ο ταχύτερος και ίσως ο πιο ταλαντούχος αναβάτης που έχει ακουμπήσει αγωνιστική μοτοσικλέτα θα έλεγα.

Αλλά πάντα αλλάζει η σκυτάλη. Το έχουμε δει σε όλα τα είδη αγώνων. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Στόνερ είναι ωμό ταλέντο και τρομακτικά γρήγορος αλλά μπορεί να νικηθεί σίγουρα όπως όλοι» ήταν τα λόγια του Τεξανού αναβάτη. 

Πηγή: woop.gr