Ο Μπεν Σπις πιστεύει ότι ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Κέισι Στόνερ, μπορεί να είναι «ο πιο γρήγορος και ο πιο ταλαντούχος αναβάτης που έχει περάσει ποτέ από τις πίστες», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αυστραλός είναι ανίκητος. «Είμαι σίγουρος ότι ο Casey είναι ταχύτατος σε ό,τι έχει σχέση με ρόδες», δήλωσε ο Spies στο PitpassRadio.com. «Ωστόσο θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να νικηθεί… ο Βαλεντίνο νίκησε τόσους αγώνες και ποτέ δεν φαινόταν ότι θα νικηθεί, αλλά συνέβη».

«Ευελπιστώ ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, να νικήσουμε τον Κέισι και να κερδίσουμε ένα Πρωτάθλημα για τις Η.Π.Α. Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος μας. Αλλά απ’ ότι έχουμε δει, ο Κέισι είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο ταλαντούχος αναβάτης που έχει περάσει από τις πίστες του MotoGP».

«Υπάρχει όμως πάντοτε η πιθανότητα να χάσει την πρωτιά. Έχουμε δει κάθε είδους αγώνες. Θα χρειαστεί, βέβαια, πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας. Πρέπει να το παραδεχτώ, ο Casey είναι ένα απίθανο ταλέντο και τρομακτικά γρήγορος, αλλά όπως ο καθένας, μπορεί και αυτός να νικηθεί».

Ο Spies, ο οποίος κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στο MotoGP την περασμένη σεζόν, τερμάτισε στην 4η θέση κατά την διάρκεια των δοκιμών της Sepang.

Θυμίζουμε ότι το επόμενο τεστ ξεκινά και πάλι στην Μαλαισία, στις 28 Φεβρουαρίου.

Πηγή: motograndprix.gr