Ο Μαρκ Γουέμπερ τόνισε πως δεν μπορεί να ξεγράψει τον Φερνάντο Αλόνσο, καθώς τον θεωρεί απειλή όσο έχει τιμόνι στα χέρια του, ενώ θεωρεί καλά προετοιμασμένη τη McLaren.  
Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ένας από τους καλύτερους πιλότους στο γκριντ της Formula1 αυτή τη στιγμή και ο Μαρκ Γουέμπερ δεν το αγνοεί αυτό, καθώς τόνισε σε δηλώσεις του πως κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει επειδή είναι απειλή όσο έχει τιμόνι στα χέρια του. Αρχικά, αναφέρθηκε στη McLaren, για την οποία έχει την εντύπωση ότι είναι καλά προετοιμασμένη.

«Νομίζω ότι η McLaren είναι καλά προετοιμασμένη, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που ομάδες που δεν είναι καλά οργανωμένες στις δοκιμές, να είναι πολύ καλές στον πρώτο αγώνα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αυστραλού για να αναφερθεί στην ομάδα του, τη Red Bull. «Εμείς επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας.

Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε στις εγκαταστάσεις μας, στο Μίλτον Κέινς, τις επόμενες έξι ημέρες για να προετοιμάσουμε το μονοθέσιο για τις επόμενες δοκιμές». Τέλος, μίλησε και για τον Ισπανό πιλότο της Ferrari. «Όσο ο Φερνάντο έχει τιμόνι στα χέρια του, είναι απειλή. Συνεπώς, δεν μπορούμε να τον ξεγράψουμε».Πηγή: gazzetta.gr