Η ζέστη και η απουσία της βροχής, ήταν τα χαρακτηριστικά της τρίτης και τελευταίας ημέρας των δοκιμών στην πίστα της Σεπάνγκ. O Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Moto2, Στέφαν Μπραντλ, σημείωσε τον 9ο καλύτερο χρόνο στην κατάταξη, στη μήκους 5.548 μ. πίστα της Μαλαισίας.

Ο νεαρός Γερμανός, ο οποίος δεν είχε την ευκαιρία να βγει στην πίστα χτες, ολοκλήρωσε 54 γύρους πάνω στην RC213V του με καλύτερο χρόνο: 2:01.492

"Χτες δεν βγήκαμε στην πίστα κι έτσι σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα για μένα και τα υπόλοιπα παιδιά της Honda. Μετά από 54 γύρους, νιώθω λιγάκι κουρασμένος, καθώς και η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή σήμερα, αλλά φεύγω από την Μαλαισία ικανοποιημένος και με μια καλή βάση για το μέλλον.

Μαζί με τους μηχανικούς της HRC, κάναμε δοκιμές στην χαρτογράφηση του κινητήρα ώστε να βελτιώσω το στυλ οδήγησής μου και την απόδοση της ισχύος. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τον χρόνο μου... η διαφορά με τους πρώτους είναι σε αποδεκτά επίπεδα. Αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε έτσι, είμαι σίγουρος ότι τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα".

Πηγή: motograndprix.gr