Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας, το οποίο δεν κρύβεται στα χρήματα, αλλά στο πάθος. Ο Γερμανός πιλότος μίλησε για το άθλημα, το πάθος και το τι σημαίνει να είσαι πιλότος της Formula 1:

"Χρειάζεσαι πάθος για να πετύχεις. Ναι, το να είσαι οδηγός στη Φόρμουλα 1 είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά γενικά αν δεν σου αρέσει αυτό κάνεις, δεν πρόκειται να είσαι καλός.

Πάντα θα σκέφτεσαι αν αυτό που κάνεις είναι το σωστό. Δεν είναι καλό αν απλά πηγαίνεις στη δουλειά με μοναδικό σκοπό να πληρωθείς στο τέλος του μήνα.

Τα χρήματα μπορεί να είναι ένα κίνητρο, αλλά ποτέ δεν μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο. Προφανώς, το να τρέχεις στην F1, για κάθε έναν από εμάς είναι τύχη γιατί είναι κάτι που ονειρευόμαστε από μικρά παιδιά".

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Φέτελ δεν γνωρίζει τι όνομα θα δώσει στο μονοθέσιό του: "Ακόμη δεν ξέρουμε, αλλά έχουμε μία λίστα με πιθανά ονόματα. Πρέπει να είναι κάποιο γυναικείο, καθώς πιστεύω ότι είναι ωραίο για το μονοθέσιο το κάνει πιο σέξι" ήταν τα λόγια του δύο φορές Παγκοσμίου Πρωταθλητή.


Πηγή: woop.gr