Ο Τζέραντ Λόπες τόνισε πως τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο τον πιλότο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά και επεσήμανε πως η απουσία του από τους αγώνες αποτελεί μεγάλη απώλεια για τη Formula 1. «Λυπάμαι για ότι έχει γίνει. Ήταν δύσκολο και για εμάς και ακόμη περισσότερο για τον Ρόμπερτ. Κάναμε τα πάντα και ακόμη περισσότερα, ενώ σεβαστήκαμε τις συμβάσεις που είχαμε. Ήμασταν έτοιμοι να συνεχίσουμε και να βρούμε τρόπο για το πώς θα επιστρέψει στο μονοθέσιο, όσο πιο γρήγορα γινόταν και ίσως αργότερα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με τα όσα συνέβησαν στη συνέχεια, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Ακόμη πιστεύω πως ο Ρόμπερτ ανήκει σε μία μικρή κατηγορία πιλότων, που μπορούν να πάρουν νίκες, χωρίς να έχουν το καλύτερο μονοθέσιο. Είναι μία μεγάλη απώλεια», ανέφερε το αφεντικό της Lotus.

Οσο για τις φήμες που υπήρχαν για την επιστροφή του Πολωνού πιλότου στα γκριντ, είπε: «Δεν ξέρω αν ήταν αυταπάτες του Ρόμπερτ ή κάποιου άλλου. Γνωρίζαμε ότι η επιστροφή του το 2011 ήταν αδύνατη. Εμείς δεν τον πιέσαμε, η πίεση προέρχονταν από τον μάνατζερ του. Δεν ξέρω αν αυτό είχε να κάνει με το ενδιαφέρον της Ferrari, αλλά εμείς είχαμε αφήσει την πόρτα ανοιχτή για αρκετό διάστημα».

Πηγή: woop.gr
TAGS