Σε συνέντευξη του διευθυντή της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι, τέθηκε η ερώτηση για το αν φοβάται τον ανταγωνισμό και δεν έδειξε να έχει ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση στα λόγια του. «Δεν φοβόμαστε. Έχουμε ταχύτητα. Απλά ήμασταν αρκετά ειλικρινείς ώστε να πούμε πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το επίπεδο απόδοση μας. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το μονοθέσιο μας γιατί ακόμα δεν έχουμε πετύχει τους στόχους που έχουμε θέση.

Όχι επειδή είμαστε πιο αργοί από τους άλλες. Για να καταλάβουμε ακριβώς που βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, τουλάχιστον στα πρώτα τέσσερα Grand Prix», είπε ο 46χρονος Ιταλός στη "Gazzetta dello Sport" και συνέχισε:

«Βέβαια είναι σαφές πως αν περιμένουμε το τσίρκο της Formula 1 να επιστρέψει στην Ευρώπη, ίσως το πουλάκι του τίτλου να έχει ήδη χαθεί. Πάντως ενδιαφέρον είχε και η συνέχεια της απάντησης του Domenicali που μάλλον δείχνει τη δυσαρέσκεια του για την όλη κατάσταση. «Δεν είμαι προπονητής. Ούτε σχεδιάζω εγώ το μονοθέσιο. Ωστόσο είμαι αυτός που καλείται να απαντά στις δύσκολες ερωτήσεις».

Πηγή: woop.gr