Ο Τζένσον Μπάτον δήλωσε ικανοποιημένος από τις δοκιμές λέγοντας πως το μονοθέσιο εμφανίζει αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος στα σχέδια των πιλότων στη Μελβούρνη, ωστόσο ο Τζένσον Μπάτον έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της McLaren, λέγοντας πως το μονοθέσιο της ομάδας είναι διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιούσε την περασμένη σεζόν.

Ο Βρετανός τόνισε πως δεν έγιναν τόσοι γύροι, όσοι ήθελε η ομάδα ωστόσο δουλεύτηκε το στήσιμο του μονοθεσίου ενώ στη δεύτερη περίοδο έγινε προσπάθεια κατανόησης της συμπεριφοράς του οχήματος, με βρόχινα και ενδιάμεσα ελαστικά:

"Το μονοθέσιο μας είναι πολύ διαφορετικό από αυτό της περσινής σεζόν, το σιρκουί είναι διαφορετικό και η μέση ταχύτητα στις στροφές ήταν πιο χαμηλή, αλλά το μονοθέσιο δούλεψε καλά.

Υπάρχουν ακόμη τομείς, στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε. Δεν κάναμε όσους γύρους θέλαμε, αλλά δουλέψαμε το στήσιμο του μονοθεσίου και στη δεύτερη περίοδο προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τη συμπεριφορά του με τα βρόχινα και τα ενδιάμεσα ελαστικά" ήταν τα λόγια του Μπάτον.

Πηγή: woop.gr
TAGS