Η Ducati παρουσίασε σήμερα επισήμως την Desmosedici GP12, τη νέα της μοτοσικλέτα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto GP, με την οποία ευελπιστεί ότι θα επιστρέψει στις νίκες και στους τίτλους. Η εκδήλωση στην οποία παρέστησαν και οι δύο αναβάτες της Ιταλικής ομάδας, Βαλεντίνο Ρόσι και Νίκι Χέιντεν, μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου και ειδικότερα στο λογαριασμό που κατέχει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, η χορηγός της ομάδας, TIM.

H λύση αυτή επιλέχθηκε μετά την αποτυχία της Ducati να παρουσιάσει τη νέα GP12 στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο Madonna di Campiglio της Ιταλίας, τον περασμένο Ιανουάριο, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο στην γειτονική χώρα.

Ο κυβισμός της νέας Ιταλικής μοτοσικλέτας είναι 1000 κ.εκ. όπως το απαιτούν οι κανονισμοί και σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή της ξεχωρίζουν τα νέα χρώματά της που θυμίζουν την ιταλική της καταγωγή.

Η νέα Desmosedici GP12 θα κάνει την πρώτη εμφάνιση δημοσίως στις δοκιμές των ομάδων το προσεχές Σαββατοκύριακο στην πίστα της Χερέθ. Αυτό είναι και το τελευταίο τεστ για όλους πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος στο Κατάρ στις 8 Απριλίου.

Πηγή: naftemporiki.gr
TAGS