Ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε πως η Lotus Renault θα διεκδικεί βάθρα στη συνέχεια, αν οι κατατακτήριες δοκιμές πηγαίνουν καλά, καθώς πιστεύει πως η Ε20 έχει πολύ καλή αίσθηση. Το γεγονός ότι τερμάτισε στην έβδομη θέση, ενώ εκκίνησε από την 18η, έδωσε τη δυνατότητα στον Κίμι Ραϊκόνεν να ελπίζει στην παρουσία της Lotus Renault E20 στο βάθρο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς πιστεύει ότι το μονοθέσιο έχει πολύ καλή αίσθηση, όπως είπε σε δηλώσεις του.

«Το μονοθέσιο έχει πολύ καλή αίσθηση. Στον αγώνα έμεινα κολλημένος στην κίνηση για πολλή ώρα και δεν έδειξε πολλά, ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν είχαμε καλύτερη θέση στην εκκίνηση. Το μονοθέσιο έχει πολλή ταχύτητα. Αν οι κατατακτήριες πηγαίνουν καλά θα διεκδικούμε βάθρα.

Και έρχονται πολλά ακόμα. Συνεχώς μαθαίνουμε το μονοθέσιο και ο τελευταίος αγώνας δεν μας έδωσε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες. Ελπίζω ότι στη Μαλαισία τα πράγματα θα είναι πολύ πιο απλά. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στη Μαλαισία.

Δεν ξέρουμε πώς θα συμπεριφερθεί το μονοθέσιο εκεί, αλλά ήταν καλό σε όλες τις πίστες που έχουμε πάει μέχρι στιγμής και ελπίζουμε ότι θα είναι καλό εκεί. Χρειάζεται να έχεις καλό μονοθέσιο στη Σεπάνγκ και φαίνεται ότι θα το έχουμε. Ελπίζουμε να κάνουμε καλύτερο αγώνα απ' ό,τι στην Αυστραλία, χωρίς λάθη», ήταν τα λόγια του Φινλανδού.

Πηγή: gazzetta.gr