Σε πελάγη ευτυχίας βρισκόταν ο Μεξικανός πιλότος, Σέρχιο Πέρες, μετά το τέλος του αγώνα στη Μαλαισία και την δεύτερη θέση που πήρε. Ο οδηγός της Sauber, πιστεύει ότι μπορούσε να φτάσει ακόμα και στη νίκη, αλλά είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα για τον ίδιο και την ομάδα του.

Την πεποίθησή του πως θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο γκραν πρι της Μαλαισίας, εξέφρασε ο Σέρχιο Πέρες. Ο Μεξικανός πιλότος της Sauber, ο οποίος είδε την καρό σημαία από τη δεύτερη θέση, τόνισε πως το εν λόγω αποτέλεσμα είναι υπέροχο για την ομάδα.

«Νομίζω πως η νίκη σήμερα ήταν πιθανή. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και με κάλεσε στα πιτ την κατάλληλη στιγμή. Χάσαμε λίγο χρόνο στο τέλος του δεύτερου, ωστόσο κατάφερα να τον φτάσω γύρο με τον γύρο.

Στη συνέχεια έχασα τον έλεγχο του μονοθεσίου και τις ελπίδες για τη νίκη. Ηταν μια υπέροχη μέρα για την ομάδα. Οι συνθήκες να κρατήσεις το μονοθέσιο στην πίστα ήταν πολύ δύσκολες.

Ήξερα ότι έπρεπε να ήμουν γρήγορος για να προσπεράσω τον Αλόνσο, καθώς είχα αρκετή φθορά στα ελαστικά μου. Στο τέλος η δεύτερη θέση είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα».


Πηγή: woop.gr