Η McLaren Mercedes κατάφερε να έχει παρουσία στο πόντιουμ των νικητών με τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος πήρε την 3η θέση στο Grand Prix της Μαλαισίας, το δεύτερο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μπορεί να ξεκίνησε από την πρώτη θέση, όμως δεν κατάφερε να μείνει εκεί ως το τέλος, καθώς δεν βοήθηκαν και οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 έχασε την πρώτη θέση, όταν καθυστέρησε στο πρώτο πιτ στοπ, κατά την αλλαγή του πίσω τροχού και αυτό του στοίχισε τη νίκη, όμως και πάλι μπόρεσε να έχει ένα εξαιρετικό πλασάρισμα.

Αναλυτικά είπε:

«Δεν πρόκειται να παραπονεθώ. Το μονοθέσιο ήταν καλό όλο το τριήμερο και η ομάδα έκανε καλή δουλειά και βρέθηκα ξανά στο βάθρο, κάτι που ήταν και ο στόχος μου. Να είμαστε συνεπείς. Ήταν ένας καλός αγώνας και σίγουρα θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος, αν τερματίζαμε στη θέση, από την οποία εκκινήσαμε.

Προσπάθησα πολύ να τους πιάσω, ήταν ένας επεισοδιακός αγώνας. Προσπαθήσαμε να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε τα ελαστικά μας, ίσως να καθυστερήσαμε λίγο».


Πηγή: woop.gr