Σε συμφωνία με τις ομάδες για τους όρους συμμετοχής των ομάδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1 από το 2013 και μετά ήρθε ο Μπέρνι Έκλεστοουν, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ισχυρός άνδρας του σπορ.
Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η διαμάχη των ομάδων και της διοίκησης της Formula1 για τους όρους συμμετοχής τους στην κορωνίδα από την επόμενη χρονιά, καθώς η συμφωνία που έχουν λήγει φέτος.

Συγκεκριμένα, ο Μπέρνι Έκλεστοουν ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει έρθει σε νέα συμφωνία με τις περισσότερες ομάδες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι Ferrari, McLaren, Red Bull, που αντιδρούσαν περισσότερο για τους όρους.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανακοινώνω ότι έχουμε φτάσει σε εμπορικές συμφωνίες με την πλειοψηφεία των τωρινών ομάδων της Formula1, συμπεριλαμβάνοντας τη Ferrari, τη McLaren και τη Red Bull Racing, για τους όρους με τους οποίους θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στη Formula1, αφού η τωρινή συμφωνία λήγει στο τέλος της φετινής χρονιάς», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ.


Πηγή:  gazzetta.gr