Ο Andrea Dovizioso είχε πρόβλημα με τις εξόδους στην Χερέθ με την YZR-M1. Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε στις τελευταίες δοκιμές, αλλά ο ίδιος αναγνώρισε το πρόβλημα που θα πρέπει να διορθώσουν τις επόμενες μέρες με την ομάδα.

Ο Andrea Dovizioso είχε πρόβλημα στην έξοδο μετά από αργές στροφές, όταν και η μηχανή είχε την τάση να σηκώνεται, ενώ δεν αντιδρούσε καλά και στις αναπηδήσεις.

«Το βασικό πρόβλημα είναι η σούζα και οι αναπηδήσεις και εκεί πρέπει να βελτιωθούμε», είπε αρχικά ο Dovizioso και πρόσθεσε: «Είναι χαρακτηριστικό της Yamaha και εξαρτάται από την πίστα. Στη Sepang οι σούζες δεν ήταν πρόβλημα αλλά στη Βαλένθια και σε πίστες με δυνατές επιταχύνσεις από χαμηλές ταχύτητες, η σούζα δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αλλά σε άλλους τομείς η Yamaha είναι καλύτερη από τη Honda. Η Yamaha είναι γρήγορη διότι μπορείς να πιέσεις περισσότερα στα φρένα και στην είσοδο της στροφής. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στην έξοδο, διότι παλεύουμε με τη μοτοσικλέτα πολύ. Κάναμε πρόοδο στη Jerez και αυτό είναι πολύ θετικό».


Πηγή: woop.gr
TAGS