Να δροσίσει τους δημοσιογράφους θέλησε ο Κίμι Ραϊκόνεν στη Μαλαισία και τους κέρασε παγωτά πριν από την έναρξη του αγώνα Κυριακής με δελτίο Τύπου της Lotus Renault.
Αρκετά ζεστός, αν και βροχερός την Κυριακή, ήταν ο καιρός στη Μαλαισία το τριήμερο της διεξαγωγής του Γκραν Πρι. Έτσι, ο Κίμι Ραϊκόνεν προέβη σε μια σπάνια κίνηση δείχνοντας ότι σκεφτόταν και όσους κάλυπταν δημοσιογραφικά τον αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Φινλανδός κέρασε από ένα παγωτό όσους δημοσιογράφους έδωσαν το παρών στην πίστα της Σεπάνγκ.

Μάλιστα, υπήρχε και σχετικό δελτίο Τύπου από τη Lotus Renault, στο οποίο ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 τόνιζε πως τους προσφέρει ένα... ξυλάκι Magnum Almond, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία παρακάτω!

Έτσι, ο 32χρονος πιλότος έκλεψε τις εντυπώσεις, κάτι που δεν έκανε για πρώτη φορά, αφού το 2009, όταν υπήρξε ξανά διακοπή του αγώνα της Μαλαισίας λόγω τροπικής καταιγίδας (τότε ολοκληρώθηκε πρόωρα), αποφάσισε να απολαύσει ο ίδιος ένα παγωτό και αναψυκτικό, τη στιγμή που άπαντες ήταν στην αναμονή για να μάθουν την απόφαση των αγωνοδικών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Lotus Renault

Αγαπητοί φίλοι των μίντια,

Παρακαλώ απολαύστε αυτό το παγωτό.

Ελπίζω να σας αφήσεις ξεκούραστους και έτοιμους να απολαύσετε το Γκραν Πρι της Μαλασίας.

Κίμι Ραϊκόνεν

Πηγή: gazzetta.gr