Ο Ιταλός αναβάτης είναι απογοητευμένος με την εξέλιξη της μοτοσικλέτας του στο δεύτερο χειμερινό τεστ, ενώ και στις τελευταίες δοκιμές στη Χερέθ η βελτίωση δεν ήταν η επιθυμητή.
 
Ερωτηθείς αν η Ducati μπορεί να μιμηθεί τα αποτελέσματα της Ferrari στη Μαλαισία, είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι στην Gazzetta dello Sport: «Δεν ξέρω αν είναι εφικτό για μας να κάνουμε ένα τέτοιο θαύμα στη Ντόχα.
 
Αυτή είναι η πραγματική μας κατάσταση αυτή τη φορά. Δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος όπως στο πρώτο τεστ στη Σεπάνγκ ούτε τόσο μελαγχολικός όσο στο δεύτερο τεστ στη Σεπάνγκ.
 
Εχω πει στον Πρετσιόζι ποια είναι τα πράγματα που δεν δουλεύουν. Μετά το πρώτο τεστ στη Μαλαισία κάποιος είχε ορισμένες 'λαμπρές' ιδέες, οι οποίες αποδείχτηκαν σκ***.
 
Ξεκινήσαμε τις δοκιμές στην Χερέθ με αυτές τις λάθος ιδέες, ενώ η βροχή τη δεύτερη μέρα μάς ανάγκασε να κάνουμε ό,τι αλλαγές είχαμε να κάνουμε την τρίτη μέρα. Τελικά φτάσαμε σε ένα αρκετά καλό σημείο και τουλάχιστον μπόρεσα να κάνω 15 σερί γύρους.
 
Αυτή είναι η θέση μας τώρα και αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσουμε να την επαναλάβουμε στο Κατάρ. Ας κρατήσουμε στο μυαλό μας ότι αυτή η μοτοσικλέτα έχει κάνει μόνο οκτώ μέρες μέσα σε πίστα, οπότε ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε σε θέση να τη βελτιώσουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν».
 
Να σημειωθεί πως ο Ρόσι πραγματοποίησε την έκτη καλύτερη επίδοση την τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμών, περίπου ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον ταχύτερο όλων Κέισι Στόνερ.
 
Πηγή: woop.gr