Το ντοκιμαντέρ του Ράλι Ακρόπολις για το πώς «στήνεται» ένας αγώνας WRC παρουσιάστηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, όπου πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του αγώνα στον Τύπο.
Λιγότερο από δυο μήνες απομένουν για τη διεξαγωγή του φετινού Ράλι Ακρόπολις, με τους διοργανωτές του αγώνα να πραγματοποιούν την παρουσίαση στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Το παρών εκεί έδωσε ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος τόνισε πως και φέτος το Υπουργείο θα σταθεί δίπλα στον αγώνα της χώρας μας.

«Αν κάπου βλέπουμε μια αξία και μπορούμε να επενδύσουμε σ' αυτό, το κάνουμε. Ειδικότερα όταν βλέπουμε ότι δίπλα σ' αυτό που γίνεται υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι' αυτό που κάνουν. Όταν αυτό στο οποίο επενδύουμε έχει προστιθέμενη αξία, το κράτος έρχεται ως αρωγός», ήταν τα λόγια του κατά τον χαιρετισμό του.

Άλλωστε, είναι το μοναδικό αξιοσημείωτο που έχει να προβάλει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή όντας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα, παρουσιάστηκε και το ντοκιμαντέρ του Ράλι Ακρόπολις, στο οποίο αποτυπώνεται ο τρόπος που «στήνεται» ένας αγώνας του WRC, καθώς και η εξέλιξή του.

Με την προβολή του ολοκληρώθηκε και η εκδήλωση, με το χρόνο, πλέον, να μετράει αντίστροφα. Τέλος, ο φετινός διεθνής μας αγώνας θα έχει ξανά επίκεντρο το Λουτράκι, όπως και νυχτερινή ειδική, με τους οδηγούς να δίνουν τις μάχες τους στις διαδρομές της Αττικής, της Βοιωτοίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Πηγή: gazzetta.gr