Σε πολύ καλύτερη κατάσταση ήταν ο Βαλεντίνο Ρόσι, στο τριήμερο δοκιμών στη Jerez, συγκριτικά με το προηγούμενο τεστ που είχε πραγματοποιηθεί στη Sepang. Ο Ιταλός αναβάτης δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νέα σεζόν που πλησιάζει, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι παραδέχεται πως το ταβάνι της μοτοσυκλέτας του είναι... χαμηλό:

"Δεν γνωρίζω αν είμαστε σε θέση να κάνουμε τέτοιο θαύμα στη Doha. Αυτή είναι η πραγματική μας κατάσταση. Όχι τόσο ενθουσιασμένοι όπως στο πρώτο τεστ της Sepang, ούτε τόσο απογοητευμένοι όπως στο δεύτερο τεστ.

Είπα στον Filippo Preziosi ποια είναι τα πράγματα που δεν λειτουργούν. Έπειτα από το τεστ στη Μαλαισία κάποιος είχε μερικές εξαιρετικές ιδέες οι οποίες αποδείχτηκαν άχρηστες.

Αρχίσαμε το τεστ της Jerez με κάποιες ιδέες που είχαμε στη Sepang οι οποίες αποδείχτηκαν λάθος. Η βροχή τη δεύτερη ήμερα μας έκανε να χάσουμε αρκετό χρόνο, την τρίτη ημέρα λοιπόν έπρεπε να τα κάνουμε όλα και όταν φτάσαμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο δεν είχαμε άλλο χρόνο ή ελαστικά.

Τουλάχιστον κατάφερα να κάνω 15 συνεχόμενους γύρους. Αυτή είναι η θέση μας αυτήν τη στιγμή και αν όλα πάνε καλά θα την επαναλάβουμε στο Κατάρ.

Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα έχει μόλις 8 ημέρες στην πίστα, ελπίζω λοιπόν να είμαστε σε θέση να βελτιωθούμε στη διάρκεια της σεζόν" κατέληξε ο "Γιατρός".

Πηγή: woop.gr