Ο Μπεν Σπάις έχει υψηλές προσδοκίες ενόψει της πρεμιέρας του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Moto GP, όπως δήλωσε ο Αμερικανός, που θέλει να έχει σταθερή απόδοση.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Moto GP ξεκινάει σε λίγες μέρες και ο Μπεν Σπάις έχει υψηλές προσδοκίες τη νέα σεζόν, καθώς θέλει να έχει σταθερή απόδοση και να δίνει το παρών στο βάθρο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

«Έχω υψηλές προσδοκίες, δεν πρόκειται να πω πως θα κερδίσω δύο αγώνες και θα ανέβω πέντε φορές στο βάθρο. Το έχουμε κάνει αυτό, αλλά όχι όσο θα ήθελα, γι' αυτό πρέπει να βελτιωθούμε για να διεκδικούμε κάθε εβδομάδα τη νίκη και ό,τι καλύτερο. Θέλω απλά να οδηγώ γρήγορα, όμως ταυτόχρονα θέλω να έχω σταθερή απόδοση.

Υπάρχουν πίστες που δεν μου αρέσουν και που το στήσιμο της μοτοσικλέτας δεν είναι καλό, αλλά κι εκεί εμείς πρέπει να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Αμερικανού αναβάτη της Yamaha, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νέα μοτοσικλέτα. «Νιώθω πολύ καλά με τη μοτοσικλέτα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες». Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το η αυλαία του Moto GP ανοίγει το προσεχές Σαββατοκύριακο (6-8/4).

Πηγή: Gazzetta.gr