Μετά από μία... καταστροφική σεζόν για τον Valentino Rossi, ευχή όλων στην Ducati είναι η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η αλλαγή στρατοπέδου και η καινούρια μηχανή ήταν οι λόγοι που o "γιατρός" δεν προσαρμόστηκε, αλλά τη φετινή σεζόν όλοι πιστεύουν πως μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ducati, Vitto Guareschi, πιστεύει ότι ο Rossi θα εμφανιστεί δυνατότερος φέτος: «Δεν είναι τόσο νέος όπως όταν πήγε στη Yamaha το 2004, αλλά το κίνητρό του είναι υψηλό και νομίζω ότι ο Valentino με καλή στήριξη είναι ικανός να κερδίσει.

Είναι σημαντικά να κάνει καλό ξεκίνημα και να μείνει κοντά στους πρώτους. Ο Valentino κατάλαβε αμέσως ότι δουλέψαμε πάνω στη βελτίωση της μοτοσικλέτας και δεν έμεινε στάσιμος.

Καταλάβαμε τι ήθελε και αρχίσαμε να αλλάζουμε τη μοτοσικλέτα. Δεν είναι δυνατό αμέσως να αλλάξουμε τη μοτοσικλέτα και χρειαζόμαστε χρόνο. Αλλά γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κατασκευάσουμε μια εντελώς καινούρια μοτοσικλέτα. Νομίζω ότι για αυτόν τον λόγο ο Valentino έμεινε ήρεμος».

Πηγή: woop.gr