Ένα άτομο λιγότερο στο προσωπικό της Lotus, καθώς ο αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής, Ναόκι Τοκουνάγκα θα αφήσει την ομάδα για να μπει στη Renault Sport F1, που προμηθεύει κινητήρες.
Φτωχότερη κατά ένα άτομο είναι η Lotus Renault, καθώς ο αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ναόκι Τοκουνάγκα, θα αποτελέσει παρελθόν για να αναλάβει νέα καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στη Renault Sport F1, η οποία προμηθεύει με κινητήρες τόσο τη Lotus όσο και τις Red Bull, Williams και Caterham.

Για την εξέλιξη αυτή μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της γαλλοβρετανικής ομάδας, Τζέιμς Άλισον. «Ενώ είμαστε λυπημένοι σε προσωπικό επίπεδο που βλέπουμε τον Ναόκι να αφήνει το Ένστοουν, πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση θα είναι πάνω απ' όλα θετική για τους πελάτες της Renault Sport F1.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ναόκι για την τεράστια συνεισφορά στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια των 12 χρόνων που είναι μαζί μας και ανυπομονούμε για την απόδοση που θα μας φέρει με το νέο του ρόλο», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Τοκουνάγκα αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Ένστοουν από το 2000, όταν προσλήφθηκε ως μηχανικός δυναμικής μονοθεσίων. Το 2002 έγινε επικεφαλής των συστημάτων ελέγχου και το 2010 ανέλαβε χρέη αναπληρωτή τεχνικού διευθυντή.

Πηγή: gazzetta.gr
TAGS