Στο πρήξιμο που είχε στο χέρι απέδωσε το κακό του ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα των MotoGP ο Κέισι Στόνερ. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε μετά το τέλος του Grand Prix στο Κατάρ ότι οι ενοχλήσεις άρχισαν πολύ νωρίς στον αγώνα με αποτέλεσμα να τον παρενοχλεί σε όλη την διάρκεια και να μην μπορεί να τρέξει όπως θα ήθελε.

«Άρχισε νωρίς στον αγώνα – λίγο πριν περάσω στην πρώτη θέση. Ήδη αισθάνθηκα το χέρι μου να μουδιάζει και σφίχτηκε το δεξί μου χέρι. Μόλις πέρασα μπροστά άρχισα να έχω σοβαρό πρόβλημα με το πρήξιμο στο χέρι. Έχασα το πιάσιμό μου, έχασα πίεση» είπε αρχικά ο Αυστραλός αναβάτης και πρόσθεσε:

«Άρχισα λοιπόν να γίνομαι πιο ομαλός και να μην είμαι τόσο επιθετικός στην οδήγηση. Αυτό με βοήθησε κάπως και συνέχισα να έχω καλό ρυθμό, κάτι καλό για εμάς αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στις κατατακτήριες και τις δοκιμές. Απογοητεύτηκα λίγο. Αισθάνθηκα πολύ αργός στο τέλος, ότι μπήκα στη μέση των υπόλοιπων.

Δεν είχα άλλο να δώσω πάντως. Δεν μπορούσα να κρατήσω τη μοτοσικλέτα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είμαστε ικανοποιημένοι με την 3η θέση. Ο ρυθμός μας και όλα στον αγώνα ήταν καλά, ήταν δικό μου το πρόβλημα και δεν μπορούσα να κάνω σωστά τη δουλειά σήμερα λόγω του χεριού. Δείξαμε ότι είμαστε ταχύτεροι, από τη στιγμή λοιπόν που λύσουμε το θέμα με το χέρι τότε είμαστε αισιόδοξοι για την υπόλοιπη σεζόν».


Πηγή: woop.gr
TAGS