Στον πρώτο αγώνα MotoGP της χρονιάς που έλαβε χώρα στο Κατάρ παρακολουθήσαμε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις από τους Cal Crutchlow και τον Andrea Dovizioso.
Στο Κατάρ, που ήταν ο πρώτος αγώνας του 2012, τερμάτισε στην πρώτη θέση μια εργοστασιακή Yamaha, αυτή του Jorge Lorenzo. Πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι μοτοσικλέτες τηςYamaha και συγκεκριμένα της ομάδας Monster Tech 3, αφού ο Cal Crutchlow και ο Andrea Dovizioso πήραν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα, μπροστά ακόμα και από τις δύο εργοστασιακές Ducati.

Σε καλή φόρμα βρισκόταν ο Crutchlow και αυτό φάνηκε και από τις κατατακτήριες, ενώ ο teammate του, ο Dovi, έχασε λίγο τον έλεγχο της θέσης του στον αγώνα με αποτέλεσμα ο Cal να τον προσπεράσει.

Ο Crutchlow αισθάνεται υπέροχα που το ξεκίνημα της χρονιάς τον βρήκε σε καλή βαθμολογική θέση, ενώ αποκάλυψε ότι έχασε αρκετό χρόνο επειδή δεν έκανε τόσο καλή εκκίνηση και ότι θα μπορούσε να βρεθεί κοντά στην τριάδα. Από την άλλη ο Dovi δεν είναι αρκετά έμπειρος με τη μοτοσικλέτα της Yamaha, αλλά παρόλαυτά έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα.

Πηγή: mototriti.gr
TAGS