Απογοήτευση επικρατεί στην Ducati με τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα στον αγώνα του Κατάρ. Ο Valentino Rossi, αλλά και ο αρχιμηχανικός της ομάδας, Jeremy Burgess, ήξεραν ότι δεν μπορούν να πάνε παραπάνω από την έκτη θέση, αλλά η δέκατη δεν ήταν μέσα στα προγνωστικά τους.

Το χειρότερο όμως για την Ducati είναι ότι δεν περιμένουν να αλλάξει και κάτι δραματικά στον επόμενο αγώνα της Χερέθ.

«Δεν είμαστε αρκετά καλά και έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε το ρυθμό για βάθρο, πρέπει λοιπόν να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε πριν ανταμειφθούμε και δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πριν τη Χερέθ.» είπε αρχικά ο Burgess, και πρόσθεσε: «Μάθαμε μερικά πράγματα εδώ αλλά όχι αρκετά για να κάνουμε σοβαρές αλλαγές. Δεν νομίζω ότι περίμενε βάθρο εδώ και θα ήμασταν στο group του Nicky Hayden με τον Bautista».

Όσο για τη θέση που θέλει ο Rossi, σίγουρα δεν είναι αυτή της 6ης, αλλά πιο μπροστά: «Αυτός είναι ο ρυθμός μας και πρέπει να κοιτάξουμε τους αναβάτες μπροστά από αυτό το group (σ.σ. της 6ης θέσης), οι οποίοι είναι ακόμα 10 δευτερόλεπτα μακριά. Κάνουμε τους ίδιους χρόνους με το group του Nicky Hayden, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Νομίζω ότι θα ήμασταν μαζί τους μέχρι το τέλος, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Οι χρόνοι βελτιώνονταν όσο δεν είχαμε πρόσφυση αλλά το 57.1 είναι μακριά από τους αναβάτες μπροστά. Ίσως στη μέση της μάχης να ήταν 2 δέκατα πιο γρήγορος αλλά τίποτα περισσότερο».

Προφανώς στο εργοστάσιο της Ducati η ομάδα του Filippo Preziosi έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να φέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται κάτι διαφορετικό στον Vale. Θα είναι κινητήρας; Ποιος ξέρει;

Πηγή: woop.gr
TAGS