Αυτό γράφει ένα γκράφιτι σε τοίχο ενός χωριού, το οποίο βρίσκεται δυτικά της πόλης Μανάμα, που είναι η μεγαλύτερη στο Μπαχρέιν, αναφερόμενο στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του Γκραν Πρι.

Η κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στο Μπαχρέιν έχει θέσει αμφίβολη και πάλι τη διεξαγωγή του Γκραν Πρι της χώρας (είχε αναβληθεί πέρυσι για τον ίδιο λόγο), έπειτα και από το θάνατο διαδηλωτή.

Τα σενάρια είναι πολλά, με τον Μπέρνι Έκλεστοουν να μην παίρνει θέση και τις ομάδες να προτρέπουν την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου να πάρει μια απόφαση. Όμως, μέχρι να γίνει αυτό, κάτοικοι χωριού, που βρίσκεται δυτικά της πόλης Μανάμα, σκέφτηκαν να πάρουν την πρωτοβουλία και να στείλουν το μήνυμά τους στους ιθύνοντες του σπορ.

Συγκεκριμένα, δημιούργησαν ένα γκράφιτι σε τοίχο του χωριού, στο οποίο υπάρχει το λογότυπο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά το F παρουσιάζεται με τη μορφή όπλου, ενώ δίπλα σε αυτό υπάρχει το μήνυμα: «Σταματήστε να αγωνίζεστε με το αίμα μας»!

Με αυτόν τον τρόπο, έδειξαν πως καλύτερα θα είναι το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν να αναβληθεί για δεύτερη σερί χρονιά. Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 19-21 Απριλίου, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα και αμέσως μετά από τον αγώνα της Κίνας.

Πηγή: gazzetta.gr