Τον καλό ρυθμό του στις κατατακτήριες δοκιμές διατήρησε ο Λιούις Χάμιλτον και στον τρίτο γύρο της σεζόν, στην πίστα της Σανγκάης. Ο Βρετανός έκανε τον δεύτερο χρόνο, ωστόσο θα εκκινήσει από την έβδομη θέση, εξαιτίας της ποινής που έχει δεχτεί, για αλλαγή στο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, γνωρίζοντας ωστόσο πως έχει δύσκολο έργο. Ακόμη, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Νίκο Ρόσμπεργκ, για την πρώτη πολ ποζίσιον της καριέρας του.

«Νομίζω πως είμαστε σε καλή θέση, κάναμε κάποιες σημαντικές αλλαγές στο στήσιμο του μονοθεσίου και έχω πολύ καλή αίσθηση. Πρόκειται να είναι δύσκολο, καθώς μπροστά μου θα έχω πολύ καλούς πιλότους, αλλά θα πιέσω όσο περισσότερο μπορώ», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολ ποζίσιον του Νίκο Ρόσμπεργκ.

«Συγχαρητήρια στον Νίκο, έχει μεγάλη διαφορά από εμάς. Είμαι περήφανος για αυτόν, έχουμε μεγαλώσει μαζί, τρέχαμε μαζί και πάντα ονειρευόμασταν να βρεθούμε στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και τώρα είμαστε μαζί στην πρώτη γραμμή. Ωστόσο, έχω την ποινή, αλλά και έτσι αισθάνομαι πολύ ωραία», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr