Ο Λιούις Χάμιλτον δείχνει να μη βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του με τη McLaren λήγει στο τέλος του 2012.

Για το μέλλον του θα πρέπει να αποφασίσει ο Λιούις Χάμιλτον, αφού στο τέλος της χρονιάς που διανύουμε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη McLaren. Ωστόσο, ο Βρετανός δείχνει να μη βιάζεται να πάρει την απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι, τη στιγμή που δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στα «ασημί βέλη».

«Δεν έχω σχέδια. Δε χρειάζεται να πειστώ. Όταν χρειαστεί, που μπορεί να γίνει οποτεδήποτε, τότε θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Η ομάδα είναι φανταστική. Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος με αυτή. Δεν έχω καθίσει κάτω να σκεφτώ το μέλλον. Απλά, έχω καθίσει κι έχω σκεφτεί τη φετινή χρονιά. Θα είμαι εδώ τα επόμενα χρόνια στη Formula1, το οποίο είναι αυτό που θέλω τώρα.

Τα πάντα είναι καλύτερα φέτος. Η ομάδα είναι καλύτερη. Το μονοθέσιο είναι καλύτερο. Εγώ είμαι πολύ καλύτερα. Έχω τον πατέρα μου εδώ, έχουμε έναν πραγματικό δεσμό τώρα. Είμαστε στα πάνω μας. Τα πράγματα είναι υπέροχα και αυτό αντανακλάται στις αποδόσεις μου», ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008.

Πηγή: gazzetta.gr
TAGS