Ο Ντάνι Σορντό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα στη Ford για το ράλι της Αργεντινής.

Όπως αναφέρουν Βρετανικά δημοσιεύματα ο Ισπανός οδηγός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Βρετανική ομάδα ενώ αναμένεται ότι σύντομα θα γίνουν και οι τυπικές ανακοινώσεις.

Ο Σορντό θα βρεθεί στο μπάκετ του Fiesta WRC μόνο για τον επερχόμενο αγώνα της Αργεντινής αφού ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα δεν είναι σε θέση να οδηγήσει. Ο Φινλανδός πιλότος έσπασε την προηγούμενη εβδομάδα την κλείδα του σε ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι.

Κατά συνέπεια αποκλείστηκε από τον αγώνα της Νοτίου Αμερικής, πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 27-29 Απριλίου. Ο Λάτβαλα αναμένεται ωστόσο να δώσει κανονικά το παρόν στο Ράλι Ακρόπολις στα τέλη Μαΐου.

Σε ό,τι αφορά στο Σορντό φαίνεται ότι έχει πάρει την έγκριση της Prodrive με την οποία αγωνίζεται φέτος, ώστε να μεταπηδήσει για έναν αγώνα στη Ford. Αλλωστε, η ομάδα του δεν συμμετέχει σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Πηγή: naftemporiki.gr