Ο Σεμπαστιάν Λεμπ θα επιστρέψει στον περίφημο 24ωρο αγώνα του Λε Μαν το προσεχές καλοκαίρι, με τον Γάλλο να δηλώνει χαρούμενος που επιστρέφει, έπειτα από έξι χρόνια.

Το... comeback στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν το ερχόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει ο Σεμπαστιάν Λεμπ. Ο Γάλλος συμμετείχε για τελευταία φορά το 2006, όταν και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, που είναι το καλύτερο αποτέλεσμά του στον αγώνα, αφού στην έτερη προσπάθειά του το 2005 είχε εγκαταλείψει.

Ο οχτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε χαρούμενος γι' αυτό και θα οδηγήσει ένα Nissan LMP2. «Είμαι δυο φορές χαρούμενος που θα επιστρέψω στο Λε Μαν. Πρώτα σαν οδηγός. Με την ιστορία της και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, η πίστα είναι μαγική. Μετά σαν αφεντικό ομάδας. Το να δω την ομάδα να τρέχει με ένα πρωτότυπο στην πίστα, μόνο λίγους μήνες έπειτα από τη δημιουργία του, θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή.

Αυτά τα πρώτα βήματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Τα μέλη της ομάδας δούλεψαν πραγματικά σκληρά και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Από προσωπικής πλευράς, ανακάλυψα έναν καινούριο ρόλο και νέα συναισθήματα.

Το να δω άλλους οδηγούς είναι νέο για μένα. Αυτό μου έδωσε την επιθυμία να επιστρέψω στο τιμόνι της Oreca 03 και το πρόγραμμά μου μού επιτρέπει να είμαι στην ημέρα δοκιμών. Δεν μπορώ να περιμένω να οδηγήσω ένα πρωτότυπο σε αυτή τη θαυμάσια πίστα, όπως έκανα πριν από λίγα χρόνια», ήταν τα λόγια του Αλσατού.


Πηγή: gazzetta.gr