Ο Σεμπαστιάν Λεμπ δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο Ράλι Αργεντινής την ερχόμενη εβδομάδα, έπειτα από την εγκατάλειψή του σε αυτό της Πορτογαλίας.

Η εγκατάλειψή του στο στο Ράλι Πορτογαλίας φαίνεται πως έχει πεισμώσει τον Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα σε αυτό της Αργεντινής. «Το να διαλέξεις από ποια θέση θα ξεκινάς τις ειδικές, θα είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος.

Στην Πορτογαλία πήραμε το ρίσκο επιλέγοντας να βγαίνουμε στην πρώτη επειδή υπήρχαν μόνο 35 χιλιόμετρα σούπερ ειδικής την πρώτη ημέρα του αγώνα. Στην Αργεντινή υπάρχουν πάνω από 200 χιλιόμετρα ειδικών την Παρασκευή. Αν βρέχει, θα πρέπει να είμαστε στην αρχή για να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη λάσπη.

Αν δεν βρέχει θα ήταν καλό να ξεκινάμε από την 15η θέση. Μετά τον απογοητευτικό αγώνα στην Πορτογαλία, είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στις νίκες, ιδιαίτερα στις ειδικές της Αργεντινής», ανέφερε ο Γάλλος, ο οποίος στη βαθμολογία είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Πίτερ Σόλμπεργκ.

Πηγή: gazzetta.gr