Την απογοήτευση του για τον τρόπο που εξελίχτηκε το γκραν πρι στην πίστα του Μπαχρέιν, εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος μπορεί να εκκίνησε από τη δεύτερη θέση, ωστόσο είδε την καρό σημαία από την όγδοη θέση, χάνοντας πολύτιμες θέσεις, ύστερα από τα καταστροφικά πιτ στοπ. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 ζήτησε από την ομάδα να ερευνήσει τους λόγους για τους οποίους αντιμετώπισε τα εν λόγω προβλήματα, ενώ τόνισε πως δεν θα ήθελε να χάσει και άλλους βαθμούς με τον ίδιο τρόπο.

«Το θέμα με τα πιτ στοπ θα πρέπει να ερευνηθεί. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς σήμερα, οι οποίοι μπορεί να αποβούν μοιραίοι για το πρωτάθλημα. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να σιγουρευτούμε πως θα το έχουμε λύσει στον επόμενο αγώνα, επειδή δεν θα αντέξουμε να χάσουμε και άλλους βαθμούς με αυτόν τον τρόπο.

Δεν είχα θετικές στιγμές στο σημερινό αγώνα, το μόνο θετικό ήταν οι τέσσερις βαθμοί που πήρα. Ο ρυθμός μου δεν ήταν καλός, πραγματικά έδινα μάχη με τα ελαστικά μου και για να τα διατηρήσω χωρίς φθορές», ανέφερε ο Χάμιλτον.

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS