Η Hispania Racing ανακοίνωσε πως δε θα λάβει μέρος ούτε στις δοκιμές εξέλιξης του Μούτζελο την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να προετοιμαστεί για το Γκραν Πρι της Ισπανίας.


Αφού υπήρξε μια προσεκτική εκτίμηση από τους ανθρώπους της ομάδας, η Hispania Racing ανακοίνωσε ότι δε θα δώσει το παρών στο Μούτζελο την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες δοκιμές εξέλιξης για φέτος.

Η ισπανική ομάδα δεν έλαβε μέρος ούτε στις τρεις που έγιναν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και τώρα προτίμησε να προετοιμαστεί στις εγκαταστάσεις της για το Γκραν Πρι της χώρας της. Για την εξέλιξη αυτή μίλησε ο Λουίς Πέρεζ-Σάλα. «Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν λίγο βιαστικό για μας και από τότε που στήθηκαν τα μονοθέσια για πρώτη φορά έχουμε δουλέψει σε αυτά στα Γκραν Πρι.

Η ομάδα και το υλικό μόλις επέστρεψαν από το Μπαχρέιν και για πρώτη φορά πήγαν στις νέες εγκαταστάσεις στην Κάχα Μάτζικα στη Μαδρίτη. Αυτή η κίνηση είναι πολύ σημαντική για μας και με το να μην πάμε στο Μούτζελο θα δουλέψουμε στο μονοθέσιο, ώστε να προετοιμαστούμε για το Ισπανικό Γκραν Πρι.

Δε θα έχουμε το νέο αναβαθμισμένο πακέτο μέχρι τότε, γι' αυτό προτιμήσαμε να εστιάσουμε στο τι μπορεί να συνεισφέρει περισσότερο σ' εμάς, που είναι ομαδική δουλειά στις εγκαταστάσεις. Και υπάρχει πολλή να γίνει», ήταν τα λόγια του επικεφαλής της HRT. Έτσι, 11 ομάδες και 22 μονοθέσια θα γράψουν χρόνους στην ιταλική πίστα από την Πρωτομαγιά μέχρι και τις 3 του ίδιου μήνα.

Πηγή: gazzetta.gr