Η Ferrari απέρριψε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τη συνέδεαν με τον Τζέιμς Κι, πρώην τεχνικό διευθυντή της Sauber.

Όπως ανέφεραν χθες η ιταλική εφημερίδα Gazetta dello Sport, το BBC Sport και η Γερμανική εφημερίδα Bild, η Scuderia ήθελε να ενισχύσει το τεχνικό της τμήμα με τον 40χρονο Βρετανό.

Ως γνωστόν ο Κι είχε αποχωρήσει από τις αρχές Φεβρουαρίου από την Sauber, στην οποία εργαζόταν από τον Απρίλιο του 2010. Γενικότερα χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στον χώρο της Formula 1 καθώς θεωρείται υπεύθυνος για την εξέλιξη της C31, η οποία μέχρι στιγμής έχει εξαιρετική επίδοση και τη ανώδυνη μετάβαση της Ελβετικής εταιρείας από μία μεγαλύτερη ομάδα σε μία μικρότερη, μετά την αποχώρηση της BMW.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Ferrari ενδιαφερόταν για τον 40χρονο Βρετανό διότι ήδη είναι εξοικειωμένος με την Ιταλική φιλοσοφία αφού η Sauber στην οποία έργαζόταν μέχρι πρότινος, χρησιμοποιεί κινητήρες Ferrari.

Προς το παρόν η Scuderia απορρίπτει τις όποιες φήμες υπάρχουν μέσω του επικεφαλής του Γραφείου Τύπου, Λούκα Κολατζάνι, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά ανέφερε ότι «δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς». Παράλληλα, η ομάδα απέρριψε και τα όποια σχόλια υπήρχαν στο twiiter λέγοντας ακριβώς ότι «δεν είναι αλήθεια».

Πηγή: naftemporiki.gr