Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει για τρίτη φορά ο Μπέρνι Έκλεστοουν, καθώς ετοιμάζεται για το γάμο του με την αγαπημένη του, Φαμπιάνα Φλόσι, με τον 81χρονο να το επιβεβαιώνει!

Μπορεί μετά το δεύτερο διαζύγιό του να ορκίστηκε πως θα έμενε μόνος του για το υπόλοιπο της ζωής του, όμως ο Μπέρνι Έκλεστοουν δε θα το πράξει αυτό. Ο ισχυρός άνδρας της Formula1, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά μαζί με την επί δυο χρόνια σύντροφό του, Φαμπιάνα Φλόσι.

Πρόκειται για δικηγόρο από τη Βραζιλία, η οποία στο παρελθόν έχει εργαστεί στο μάρκετινγκ του Γκραν Πρι της χώρας της. Μάλιστα, στην ίδια εφημερίδα φιλοξενούνται και δηλώσεις του 81χρονου Έκλεστοουν, στις οποίες επιβεβαιώνει τον αρραβώνα τους και πως έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το γάμο!

«Είμαστε αρραβωνιασμένοι και δεν πρόκειται να μείνουμε για πολύ έτσι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον γάμο μας, αν και ακόμη δεν έχουμε καθορίσει ούτε το πότε, ούτε το πού θα γίνει. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά, είμαστε μαζί δύο χρόνια και αυτό που το κάνει ωραίο είναι ότι η Φαμπιάνα έχει χιούμορ, γιατί για να ζει κάποια μαζί μου αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Νομίζω ότι είναι τυχερή που με έχει», είπε ο Βρετανός.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έκλεστοουν παντρεύτηκε το 1952 την Ήβη Μπάμφορντ, με την οποία απέκτησε μια κόρη τρία χρόνια αργότερα, την Ντεβόρα. Το 1985 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Σλάβικα Ράντιτς. Με το μοντέλο από την Κροατία χώρισε το 2009, ενώ έχει μαζί της δυο κόρες, τις Ταμάρα (1984) και Πέτρα (1988), που δίνουν συχνά το παρών στα πάντοκ στους αγώνες.

Πηγή: gazzetta.gr