Η Mercedes παρουσιάζει στην έκθεση του Πεκίνου το Viano Vision Diamond, ένα βανάκι που οδηγείται από σωφέρ και ανήκει στην κατηγορία των χλιδάτων showcars. Το αμάξωμα εντυπωσιάζει με τη διχρωμία του, η οποία οριοθετείται από μία λεπτή, χρυσαφί ταινία, το μεσαίο κολονάκι υπάρχει ζωγραφισμένο ένα διαμάντι, ενώ δίχρωμες είναι και οι ζάντες με ντιζάιν πέντε ακτίνων. Στην περιοχή του οδηγού κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, καθίσματα και πόρτες εφοδιάζονται με επενδύσεις από δέρμα, ενώ αντίθετα στον θάλαμο επιβατών είναι τα πάντα λευκά, από τις μοκέτες έως τα καθίσματα και τις ζώνες ασφαλείας.

Τα πίσω παράθυρα και το παρμπρίζ, όπως επίσης το γυάλινο διαχωριστικό μεταξύ της καμπίνας επιβατών και του οδηγού έχουν εξοπλιστεί με το σύστημα Magic Sky Control, το οποίο επιτρέπει την επιλογή φιμέ τόνων με το πάτημα ενός διακόπτη. Στο πίσω μέρος προβλέπονται δύο καθίσματα, που προέρχονται από τη σειρά CL της Mercedes και έχουν ενσωματωμένα σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης, συσκευή μασάζ και στηρίγματα για τις γάμπες και τα πόδια.

Ανάμεσα στα καθίσματα προβλέπονται θήκες για ποτά και βάσεις για τα ασημένια ποτήρια σαμπάνιας, ενώ στα πλευρικά τοιχώματα υπάρχουν πέντε θήκες για μπουκάλια. Μάλιστα η μία προορίζεται για σαμπανιέρα, γιαυτό και είναι εφοδιασμένη με σύστημα ψύξης! Στα χάιλαϊτ του γερμανικού μοντέλου περιλαμβάνεται μία διακοσμητική ταινία με οκτώ διαμάντια, καθώς στην Κίνα αποτελεί το οκτώ τον τυχερό αριθμό.

Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου ανήκει το ηχοσύστημα της Bang & Olufsen, το οποίο ρυθμίζεται μέσω iPad και iPhone, όπως συμβαίνει και με την τηλεόραση των 40 ιντσών και τα διάφορα φωτιστικά σώματα. Για την επικοινωνία μεταξύ επιβατών και οδηγού φροντίζει ένα σύστημα ενδοσυνενόησης, ενώ το χλιδάτο όχημα έχει ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πηγή: gazzetta.gr