Το μόνο που θέλει πλέον ο Παγκόσμιος πρωταθλητής είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα στο χέρι του. Ο Κέιστι Στόνερ στη Χερέθ κατάφερε να πάρει τη νίκη, αλλά το πρήξιμο σε συνδυασμό με το μούδιασμα που αισθάνεται την ώρα του αγώνα τον ταλαιπωρεί ακόμα.

Το arm pump όπως αποκαλείται του δημιούργησε προβλήματα και στη Χερέθ, σε μικρότερο βαθμό βέβαια, αλλά τον ενοχλεί που δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται καλά πάνω στη μηχανή μετά από λίγη ώρα.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου στην Ελβετία και τώρα έχουμε το Πορτογαλικό Grand Prix αυτήν την εβδομάδα. Έπειτα από τη νίκη μου στη Χερέθ, ανυπομονώ για το Εστροίλ και ελπίζω να διατηρήσουμε τη φόρμα μας, καθώς είχαμε καλό ρυθμό. Παρόλα αυτά, πρέπει να φτιάξουμε το πρόβλημα του arm pump στο χέρι το οποίο μας καθυστερεί λίγο και είναι απογοητευτικό που δεν το ξεπεράσαμε πριν τη Χερέθ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον αγώνα του Εστορίλ είπε: «Είχαμε μερικά καλά αποτελέσματα στο Εστορίλ στο παρελθόν, πήρα την πρώτη μου νίκη στα 250cc εκεί, στοχεύω λοιπόν σε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα αλλά θα είναι πραγματικά καλό αν έχουμε καλύτερο αγώνα αυτό το τριήμερο».

Πηγή: woop.gr