Πολλά είναι τα δημοσιεύματα, που έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς τον Μαρκ Γουέμπερ στο στόχαστρο της Ferrari για αντικαταστάτη του Μάσα, ωστόσο η ισπανική «El Confidential» επανέφερε το θέμα στο προσκήνιο.

Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull ρωτήθηκε για το θέμα και παρότι δήλωσε πως είναι προσηλωμένος στη φετινή σεζόν και τη Red Bull δεν διέψευσε τις φήμες, απαντώντας διπλωματικα.

«Ο Σέρχιο (Πέρες) ήταν το πρόσωπο των ημερών την περασμένη εβδομάδα για τη Ferrari, τώρα είμαι εγώ. Είμαι προσηλωμένος 100% σε αυτή τη σεζόν και προσπαθώ να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ για τον εαυτό μου και τη Red Bull Racing.

Δεν σπαταλάω την ενέργεια μου για τίποτα άλλο. Έχουμε ολόκληρη σεζόν μπροστά μας πριν αρχίσω να σκέφτομαι το μέλλον. Τη μια μέρα ο Τζένσον (Μπάτον) θα πάει στη Ferrari, μετά ο Σέρχιο, τώρα εγώ», σχολίασε ο Γουέμπερ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Red Bull ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο Γουέμπερ μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Red Bull, ενώ ο φίλος του Φερνάντο Αλόνσο θα ήθελε πολύ να τον έχει για ομόσταυλό του.

Πηγή: woop.gr