Για πολλούς, οι οδηγοί της Formula 1 έχουν σχεδόν... υπερφυσικές ικανότητες.

Ένας δημιουργός κόμικ είπε να πάει αυτή την άποψη ακόμα παραπέρα δημιουργώντας ένα κόμικ με πρωταγωνιστές δύο από τους πιο διάσημους εν ενεργεία οδηγούς.

Με αφορμή, λοιπόν, το ισπανικό grand prix, οι πιλότοι της McLaren Mercedes Τζένσον Μπάτον και Λιούις Χάμιλτον παρευρέθηκαν στην επίσημη παρουσίαση του κόμικ του Ντανιέλ Σαμπέρε «Benditos Malvados III - si no existieran habría que inventarlos» που σε απλά ελληνικά σημαίνει «Ευλογημένοι κακοί - Αν δεν υπήρχαν θα έπρεπε να τους εφεύρουμε».

Το κόμικ, το οποίο θα βγαίνει ηλεκτρονικά έπειτα από κάθε grand prix, θα διηγείται τις περιπέτειες των δύο πιλότων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που στη φαντασία του Σαμπέρε είναι «δύο αθλητικοί σούπερ ήρωες, μισοί άνθρωποι και μισοί μηχανές».

«Πρόκειται για δύο άτομα πολύ διαφορετικά με τον ίδιο, όμως, σκοπό: να κερδίσουν τη μάχη κόντρα στην τυραννία της ρουτίνας», αναφέρει το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας.

Στις ιστορίες θα υπάρχουν κανονικά οι καλοί και οι κακοί και ήρωες με υπερδυνάμεις, με πρωτοστάτες, φυσικά, τους δύο πιλότους.

Ο Σαμπέρε σκοπεύει να βγάλει το κόμικ και σε έντυπη μορφή στο τέλος της σεζόν.

Πηγή: woop.gr
TAGS