Με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε το δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας περί αποχώρησής του από τα γκριντ στο τέλος της σεζόν ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «Γιατρός», σε δηλώσεις του στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio DJ, τόνισε πως μια φορά το χρόνο τουλάχιστον αποσύρεται, γίνεται πατέρας και πάει στη Ferrari!

«Tουλάχιστον μια φορά το χρόνο αποσύρομαι, γίνομαι πατέρας και πάω στη Ferrari», είπε ο Ιταλός για να αποκαλύψει πως είναι μόνος αυτή την περίοδο. «Ναι, είμαι single εδώ και κάποιους μήνες». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον αγώνα του Εστορίλ. «Τελικά στο Εστορίλ πήγαμε λίγο καλύτερα γιατί οι πρώτοι αγώνες κύλησαν άσχημα για μας.

Στο Εστορίλ καταφέραμε να δουλέψουμε καλά, κατανοήσαμε κάποια πράγματα που δεν λειτουργούσαν τόσο καιρό και ήμασταν λίγο πιο ανταγωνιστικοί, αν και δυστυχώς ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι να μπορέσουμε να παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις. Τερμάτισα 7ος και προς το παρόν αυτό είναι το σημείο αναφοράς.

Ελπίζω να βελτιωθούμε στους επόμενους αγώνες, όπου θα έχουμε και κάποια νέα πράγματα». Τέλος, μίλησε και για τη σκληρή κριτική που άσκησε στην Ducati, ύστερα από την πρεμιέρα του Κατάρ. «Η αρχή ήταν απογοητευτική και έπρεπε να κάνω κάτι για να ταρακουνήσω την ομάδα».